Nytt projekt: Novelltävlingen Valentine Crime 2021

Bildomslag (work in progress) till mitt senaste novellprojekt i Betareader.

Efter ett lite längre uppehåll är jag igång med ett nytt projekt. Det var tävlingen med temat Valentine Crime som fångade mitt intresse.

Det var inte temat i sig som var lockande. Utan det faktum att man får testa att använda Betareader som kändes kul.

I Betareader har man möjlighet att ladda upp ett manus och få feedback som andra skribenter och läsare. Kul och spännande grej och jag gick igång. Grundidén är god men tyvärr så har de en del att arbeta på när det kommer till användarvänlighet och en del buggar. Men kul att testa.

Jag har en ny version av mitt bidrag ”Det du inte visste”uppe nu. Och om man vill kan man gå in och läsa om man reggar ett konto (vilket är gratis). Om du skulle göra det lämna gärna ett betyg och några kommentarer. Jag kommer göra några omskrivningar av novellen innan jag är nöjd. Så all feedback välkomnas. Inte bara för att ge mig feedback. Utan jag behöver det för att komma vidare i den här tävlingen 🙂