Skrivas novelltävling med tema skrivande

cafeskriva14-1500x1000

Jag har precis skickat in en novell till Skrivas novelltävling med temat skrivande där första pris är ett guldkort på bokmässan. Deadline är 8 mars så man kan fortfarande skicka in ett bidrag om man vill.

Bidraget får max ha 4000 tecken och det här är den kortaste berättelse jag skrivit. Men jag har aldrig skrivit en berättelse så många gånger som jag gjorde nu.

Jag hade ett första utkast ganska snabbt. Men sen har jag kortat fullkomligt redigerat sönder varje mening i novellen.

Det är något spännande men också jobbigt med att hålla ner en berättelse till endast de grundläggande delarna. Och jag fick något maniskt över mig för att hitta de bästa formuleringarna. Men nu är det klart. Det blir inga fler ändringar i den här texten. 🙂